Onze overwinningen!

TFP StudentenActie maakt deel uit van een breed internationaal netwerk van verenigingen ter verdediging van Traditie, Familie en Privé-eigendom. Eerst en vooral dankzij God, maar ook de inzet van vrijwilligers, supporters en donateurs hebben we al vele overwinningen behaald voor de zaak van het Christendom. Hier noemen we er een paar voorbeelden:

“Kerk” van Lucifer GESLOTEN

Februari 2017

De uitkomst van het protest was onbekend toen de Katholieken bijeenkwamen om zich te verzetten tegen de opening van een “Kerk” van Lucifer in Old Town Spring, Texas. Dit gebedsprotest werd gehouden in 2015. Vandaag, twee jaar later, werden de gebeden van zo veel gelovigen verhoord.

Zie: Victory: “Church” of Lucifer CLOSED Down.

Blasfemisch theater gaat failliet

Mei 2017

In São Paulo, Brazilië is een campagne georganiseerd tegen het godslasterlijke toneelstuk Jesus Christ Superstar. We voerden actie voor het theater en online gedurende enkele weken. De theater productie was zo onsuccesvol, dat het bedrijf een tweede toneelstuk dat ze in gedachten hadden, opgaf. Bovendien werd de Jesus Christ Superstar tour, gepland voor 50 steden in de Verenigde Staten geannuleerd. Volgens de journalist van de grootste Braziliaanse krant was dit te wijten aan de actie van de TFP (Folha de S. Paulo 27/6/14).

Satanische Zwarte Mis geannuleerd op Harvard University

Mei 2014

Overwinning: Wat weinig mensen ook maar enigszins voor mogelijk hielden, gebeurde: De “satanische zwarte mis” op Harvard University werd op 12 mei onverwacht afgelast. Een ernstige heiligschennis werd afgewend. Lucifer verloor, opnieuw. God won. TFP Student Action stond in de frontlinie met andere Katholieke Harvard-studenten die zich verzetten tegen deze aanval op God. Lees meer hier.

Jongen in het gelijk gesteld na onterechte schorsing

Oktober, 2011

Het Fort Worth Independent School District heeft een brief gestuurd aan Liberty Counsel waarin zij de jongen Dakota Ary, die geschorst was omdat hij tegen homoseksualiteit was, volledig in het gelijk stelt. De brief van het District verontschuldigde zich en verklaarde dat “Dakota het recht heeft om een mening te uiten op een manier die in overeenstemming is met de wet en het beleid”.

Overwinning: Kort na het incident startte TFP Studenten Actie een petitie waarin er bij de Western Hills High School op werd aangedrongen om het strafblad van Dakota Ary volledig te zuiveren. Al snel namen meer dan 7.500 mensen contact op met de school met hun protest en bezorgdheid. De petitie heeft een rol gespeeld bij het wissen van het strafblad van de jongen.

Gods huwelijk wint in drie staten in Amerika

September-oktober 2008

De vrijwilligers van de TFP Student Action reisden op en neer in Californië, Arizona en Florida om Gods huwelijk te promoten. ondanks het feit dat ze tien keer werden aangevallen door pro-homoseksuele voorstanders, werd de vastberadenheid van de TFP-leden niet vermindert. Van campus tot campus, stad tot stad, de 37 dagen durende tour omvatte Berkeley en Hollywood. Duizenden flyers voor het traditionele huwelijk werden verspreid om uit te leggen waarom het homoseksuele “huwelijk” schadelijk is voor de samenleving en moet worden tegengegaan.

Overwinning: Ongelooflijke obstakels overwinnen, pro-familie Amerikanen in Californië, Arizona en Florida hebben op 4 november met succes gestemd om het traditionele huwelijk te beschermen.

eBay verandert zijn beleid

April, 2005

Katholieken waren gealarmeerd toen een geconsacreerde hostie te koop verscheen op eBay. De hostie zou door paus Johannes Paulus II zijn gewijd tijdens een pauselijke mis in 1998. Nadat eBay weigerde het aanstootgevende artikel te verwijderen, vroeg de TFP haar abonnees een online protestactie te ondertekenen, waarin eBay werd opgeroepen de heiligschennende veiling te verwijderen en haar beleid te wijzigen. Hoewel eBay weigerde mee te werken, organiseerde de TFP nog twee golven van online protest, wat klanten ertoe aanzette hun eBay-accounts op te zeggen.

Overwinning: eBay verwijderde uiteindelijk de verkoop en stemde ermee in haar beleid te wijzigen.

TFP in het Guinness Book of Records

Juni-oktober, 1990

De Sovjet-Unie weigerde de op 11 maart 1990 ondertekende verklaring van Litouwen tot herstel van de onafhankelijkheid te erkennen. Toen Litouwen om hulp riep, trokken de Westerse leiders zich daar weinig van aan. Niettemin verzamelde de Amerikaanse TFP, samen met andere TFP’s, 5.212.580 handtekeningen voor de onafhankelijkheid van Litouwen, een prestatie die in 1993 in het Guinness Book of Records werd opgenomen als de grootste petitie-actie in de geschiedenis. Een delegatie van de TFP overhandigde de petities aan president Vytautas Landsbergis en had een ontmoeting met het Litouwse parlement. Dit evenement heeft Litouwen gesterkt in zijn vastberadenheid om door te vechten. Een kopie van de petities werd vervolgens persoonlijk overhandigd aan Gorbatsjov’s kantoor in het Kremlin.

Overwinning: De TFP-petitieactie voor wereldwijde morele steun hielp Litouwen vrij te komen van de communistische bezetting.

Het Franse socialisme aan de kaak stellen

December, 1981

In 1981 hoopten socialisten onder de Franse president Francois Mitterand de wereld te veroveren met een nieuw politiek programma: zelfsturend socialisme. De TFP reageerde met een zes pagina’s tellende onthulling door Prof. Plinio Corrêa de Oliveira, die aantoonde hoe het socialisme het communisme in een nieuw jasje stak. De TFP publicatie verscheen in The Washington Post, getiteld: “What Does Self-Managing Socialism Mean for Communism: A Barrier? Or a Bridgehead?” Het werd gepubliceerd in 45 toonaangevende kranten in 19 landen en een samenvatting verscheen in 49 andere landen.

Overwinning: Er ontstond een wereldwijd debat. Als leeggelopen ballonnen verloren de socialistische leiders hun dynamiek. Mitterrand krabbelde terug. En de Franse socialistische econoom Laurent Joffrin gaf toe: “wat socialistisch was, werkte niet en wat werkte, was niet socialistisch”.
Meer recent voegde de Britse linkse Denis MacShane daaraan toe: “Europees links houdt Mitterrand liever opgesloten in de ijzeren kist van socialistische leiders waar we liever niet over praten.”

Wil je meehelpen, volg dan de TFP Studenten Actie cursus waarin we jonge mannen trainen om de leiders van de toekomst te worden die onze beschaving verdedigen: https://tfpstudentenactie.nl/tfp-studentenactie-cursus