Waarom TFP?

Traditie

Wie niet weet waar hij vandaan komt, weet ook niet waar hij naartoe gaat. Een land zonder Traditie is als een man zonder persoonlijkheid: hij laat zich leiden in de richting waar vreemden hem heen willen laten gaan. Deze situatie is in ons land meer en meer aan de orde door massale islamitische immigratie, gecombineerd met het verzwakken van onze nationale tradities zoals die van Zwarte Piet.

Familie

De eigenlijke kiemcel van iedere samenleving is de Familie. Deze wordt met alle middelen door onze regering en de Europese Unie ondermijnd. Het verdedigen van de beginselen van het gezin is essentieel voor elke terugkeer naar de orde.

Privé-Eigendom

Het privé-eigendom is de garantie voor vrijheid. Als dit niet gerespecteerd wordt, laten we ons vanzelf door het socialisme leiden. Op dit moment ondermijnt de groene beweging onder leiding van de VN en de EU onze soevereiniteit door het privé-eigendom uit te hollen, onder voorwendsel van valse of overdreven argumenten over de uitstoot van CO2 en stikstof.

Wil je meehelpen, volg dan de TFP Studenten Actie Cursus waarin we jonge mannen trainen om de leiders van de toekomst te worden die onze beschaving verdedigen: https://tfpstudentenactie.nl/tfp-studentenactie-cursus